Soalan Lazim

Ini kerana pihak Darul Fateh ingin berikan bayaran yang berterusan kepada para guru kita sebagai penghargaan buat mereka berpenat lelah meluangkan masa untuk berkhidmat buat para penuntut ilmu.

Selain itu, pihak kami juga memerlukan kos tambahan bagi menampung platform laman web Darul Fateh agar dapat berjalan dengan lancar. Antara kos yang diperlukan adalah pembayaran Server, Domain, Web Developer, dan Alatan-alatan rakaman.
Ini kerana platform yang kami sediakan berbentuk Online jadi ada kos-kos bulanan dan tahunan yang perlu ditanggung oleh pihak kami. Antaranya kelengkapan rakaman: Kamera, Mikrofon, Stand, Platform Zoom dan tidak lupa jugak kos untuk hire Marketer dan Web Developer yang bekerja di sebalik tabir.

Tidak lupa juga bayaran yang berterusan kepada para guru kita sebagai penghargaan buat mereka berpenat lelah meluangkan masa untuk berkhidmat buat para penuntut ilmu.

Dan berdasarkan pemerhatian pihak kami apabila pelajar membayar kelas yang nilainya sedikit tinggi, meraka akan memberi komitmen yang lebih baik terhadap pengajian kerana menghargai nilai pengajian tersebut.

Ya, anda perlu daftar akaun dahulu baru dapat akses rakaman tersebut. Jangan risau pendaftaran akaun adalah percuma.

Untuk mendaftar sila klik link ini: https://darulfateh.com/dashboard

Sila tonton video tutorial yang kami sediakan di sini.

Ada, Sijil digital Darul Fateh akan diberikan selepas peserta habiskan sesi daurah.

Ya, anda boleh memohon untuk mendapatkan biasiswa Darul Fateh.


Boleh WhatsApp Admin Darul Fateh untuk permohonan
bit.ly/adminDarulFateh

Ya, komisen yang kami akan berikan sebanyak 30% bagi setiap pendaftaran. Kami juga sangat galakkan anda untuk mendaftar sebagai affiliate kami di samping menjana income sampingan.


Sila Klik di sini untuk pendaftaran Affiliate: https://darulfateh.com/pendaftaran-affiliate

Tutorial akses rakaman darul fateh.
Klik sini
Shopping Cart
Scroll to Top